Adrian Năstase salută propunerea lui Eduard Hellvig la şefia SRI

Adrian Năstase
Adrian Năstase (Epoch Times România)

Fostul premier Arian Năstase a aplaudat joi propunerea făcută de preşedintele Klaus Iohannis pentru şefia SRI, respectiv liberalul Eduard Hellvig.

"Astăzi, preşedintele Johannis a anunţat numele celui pe care îl va propune la conducerea SRI. Eduard Hellvig, prin pregătire şi experientă, mi se pare o soluţie potrivită. În plus, cred că numirea lui a venit la un moment util, pentru a calma apele în zona serviciilor de informaţii", a scris Adrian Năstase pe blogul personal.

În opinia fostului premier condamnat pentru corupţie, situaţia politică şi militară în zona noastră este destul de complicată, cu referire la evoluţiile din Ucraina, Moldova, Grecia, astfel încât toate instituţiile româneşti trebuie să fie cu efectivul complet, pregătite să analizeze şi să acţioneze, dacă va fi cazul.

Atât fostul preşedinte Traian Băsescu, cât şi fosta şefă PMP Elena Udrea, au avut o reacţie dură faţă de numirea "omului lui Voiculescu" la şefia SRI.

Din 2003, Eduard Hellvig a devenit membru al PUR (actualul PC), condus de condamnatul Dan Voiculescu, alegându-se, în 2004 deputat pe listele respectivului partid. Actualul liberal a fost deputat PC în mandatul 2004-2008 şi europarlamentar pe o perioadă de 5 luni. După ce a pierdut nominalizarea pentru un post eligibil de europarlamentar, a părăsit PC-ul pentru a se alătura PNL.

Pentru mai multe detalii despre trecutul lui Eduard Hellvig intraţi aici

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne